HRS

czwartek, 6 grudnia 2012

Pasta z Awokado

Zima, a w raz z nią ciągłe przeziębienia. Polecam na wzmocnienie pastę z awokado z dodatkiem czosnku i pietruszki zielonej.
Pastę można zrobić w blenderze, bądź też rozgnieść widelcem.
Doskonale nadaje się na kanapki zamiast zwykłego masła.






Składniki:
1 miękkie Awokado
2 ząbki czosnku
pietruszka zielona
sól

Przygotowanie:
1. Awokado dzielimy na pół, wybieram miąższ ze środka, wrzucamy do blendera.
2. Dodajemy 2 obrane ząbki czosnku i kilka liści pietruszki.
3. Całość dokładnie miksujemy, dodając szczyptę soli.

S M A C Z N E G O  ! ! ! 

2 komentarze:

  1. wstyd sie przyznac, ale nie jadłam jeszcze awokado. trzeba to zmienić w końcu ; )

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. I myślę, że taka pasta będzie idealna na początek romansu z awokado :)

      Usuń

Dzięki za odwiedzenie bloga :)
Prosimy o pozostawienie śladu po sobie w postaci opinii :) Anonimowi niech zostawią swoje imie.
Dziękujemy za wszystkie komentarze

Zobacz także:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...